Șapă mecanizată

Șapă Mecanizată Tulcea

Turnare Șapă Mecanizată Tulcea

Șapă mecanizată cu armare dispersă în Tulcea

Șapă termoizolantă Tulcea - Șapă antiderapantă Tulcea

Șapă încălzire în pardoseală Tulcea - Șapă de pantă Tulcea

Turnare Șapă Mecanizată Tulcea - Șapă mecanizată cu armare dispersă în Tulcea - Șapă termoizolantă - Șapă antiderapantă - Șapă încălzire în pardoseală - Șapă de pantă.

Șapa mecanizată este o șapă armată care spre deosebire de șapa clasică este mult mai rezistentă, mai flexibilă și mai ieftină decât armarea cu plasă de buzău. Spre deosebire de armătura clasică cu plasă care se realizează doar în partea de jos sau de mijloc a șapei, armătura șapei cu armare dispersă, se face în toată profunzimea ei.

Șapa este un material de umplere pentru denivelări dar și pentru astuparea găurilor, îmbinărilor și crăpăturilor din pardoseli, având în compoziție, în principal: ciment cu nisip, apă și fibră de armare dispersă.

Se folosește la egalizarea suprafețelor interioare și exterioare, în special cele de beton, folosită ca suport pentru parchet, gresie, mochetă, etc. Dar, poate fi și stratul final pentru depozite, pivnițe.

Avantajele șapei mecanizate

Echipa noastră calificată urmărește executarea unor etape esențiale pentru realizarea unei lucrări corecte. Șapa se prepară și se transportă prin furtune cu pompa de șapă pentru a obține omogenizare și calitate foarte bună.

Turnarea șapei mecanizate corect

Turnarea șapei mecanizate reprezintă un proces important în uniformizarea corectă a suprafeței de contact solicitată intens. Pentru turnarea șapei de mecanizare corectă respectăm o serie de pași ce va duce la un rezultat corect și de calitate.

1
Trasarea
nivelului

Echipa noastră execută trasarea nivelului cu laserul pentru toată suprafața, astfel vom obține o șapă perfect dreaptă.

2
Prepararea
compoziției

În funcție de tipul lucrării vă oferim cea mai optimă soluție. După o scurtă analiză vom stabili ce tip de material vom folosi.

3
Turnarea
șapei

 Matarialul este încarcat în pompa de șapă iar acesta este transportat prin furtunuri în stare semi umedă la fața locului. 

4
Finisarea
șapei

După turnarea șapei se trece la nivelarea suprafeței cu ajutorul dreptarelor, operațiune urmată de finisarea atentă a suprafeței. 

Technologia șapei mecanizate

Tehnologia șapei mecanizate constă în prelucrarea materialului clasic, nisip și ciment, cu utilaje care permit transportul rapid la fața locului și finisarea suprafețelor.

Șapa mecanizată este cea mai optimă soluție pentru a egaliza pardoselile, fără să aveți costuri suplimentare. Acestea, în general, nu mai necesită șapă de egalizare.

Tipuri de șape utilizate frecvent

Turnarea șapei mecanizate reprezintă un proces important în uniformizarea corectă a suprafeței de contact solicitată intens. Pentru turnarea șapei de mecanizare corectă respectăm criterii specifice fiecărui mediu de aplicare.

Șapă
termoizolantă

Se adresează teraselor și acoperișurilor și se realizează cu un material termoizolant format din ciment cu polistiren.

Șapă încălzire
în pardoseală

Această șapă are ca și particularitate adăugarea în compoziție (nisip, ciment, apă) a unui aditiv de elasticizare.

Șapă
antiderapantă

Previne alunecarea și prezintă o rezistență mare la uzură, se toarnă în spații industriale, hale, depozite.

Șapă
de pantă

Acest tip de șapă va împiedica stagnarea apei și este folosit atât pentru terase cât și pentru acoperișuri.