Lavabil mecanizat

Lavabil mecanizat Tulcea

Zugraveală mecanizată Tulcea

Vopsitorie cu lavabil mecanizat Tulcea

Execut servicii cu lavabil mecanizat Tulcea

lavabil mecanizat apartamente si case Tulcea

Zugraveală mecanizată Tulcea - Lavabil mecanizat Tulcea - Vopsitorie cu lavabil mecanizat Tulcea - Execut servicii cu lavabil mecanizat.

Sistemul airless reprezintă pulverizarea cu presiune a particulelor de vopsea, fixându-le pe perete, suprafața finală va fi foarte netedă.

Aplicarea airless îmbunătățește aderența stratului de vopsea și prelungește durata de viață a acesteia. Mașina de zugrăvit este concepută în așa fel încât să aplice uniform lavabila pe perete, fară să lase bule de aer sub peliculă.

Pistoanele fac presiune de 3000 psi și eliberează lavabila prin duzele selectate. În acest fel, se poate vopsi o suprafață foarte mare, 300 – 1500 mp/oră. Crește randamentul și calitatea.

Zugrăveala mecanizată se poate folosi atât la interior cât și la exterior. Aplicarea se va face pe un suport uscat, gletuit, șlefuit și amorsat la interior. La exterior se poate aplica și pe tencuiala decorativă.

Avantajele lavabilei mecanizate

Cu ajutorul echipamentelor performante și a personalului calificat putem realiza rapid și calitativ zugrăveala imobilului.

Viteză

Zugrăvitul cu ajutorul pulverizatorului airless este de până la patru ori mai rapid decât zugrăvitul cu trafaletul, permițând finalizarea unor lucrări de mare anvergură într-un timp foarte scurt.

Calitate

Pulverizatoarul airless produce un strat uniform de vopsea pe orice tip de suprafețe, fără diferențe de nuanțe, lăsând în același timp un finisaj de înaltă calitate.

Flexibilitate

Pulverizatoarul airless poate fi utilizat cu o gamă largă de materiale, atât la lucrări de amenajări interioare, cât și exterioare.

Cum aplicăm vopseaua lavabilă

Indiferent că tocmai te-ai mutat într-o casă nouă sau planuiești să redecorezi, vopsirea pereților poate dura destul de mult timp. Însă nu și atunci când apelezi la serviciul nostru de aplicare a lavabilei mecanizat.

1
Acoperirea
mobilierului

Pentru a nu distruge mobila, parchetul sau alte suprafețe este important să le acoperim cu folii speciale.

2
Pregătirea
suprafeței

Pentru un finisaj estetic și eficient, va trebui să pregătim corespunzător pereții și tavanul înainte de a le vopsi.

3
Amorsarea
suprafeței

Este necesară pentru obținerea unei aderențe corespunzătoare pe suprafețele pe care va fi aplicată vopseaua.

4
Aplicarea
vopselei

Aplicarea vopselei lavabile cu ajutorul pompelor se face uniform pe toată suprafața în cel mai scurt timp.