Glet mecanizat

Glet mecanizat Constanţa

Glet mecanizat cu pompă în Constanţa

Execuţie glet mecanizat Constanţa

glet mecanizat apartamente Constanţa

glet mecanizat case Constanţa

Glet mecanizat Constanţa - Glet mecanizat cu pompă în Constanţa - Execuţie glet mecanizat pentru apartamente şi case din Constanţa.

Gletul este un strat subțire de var sau de ipsos aplicat peste tencuială, pentru a obține o suprafață netedă de zugrăveală sau de văruială.

Aplicarea mecanizată a gleturilor revoluționează finisajul interior.

Gletul mecanizat este cea mai bună soluție pentru finisarea perețiilor, deoarece cu ajutorul pompelor de glet se poate aplica orice material pe bază de ipsos, ciment, pastă sau sub formă de praf în timp redus.

Se poate aplica într-un strat de până la 3 mm. Gletul pe bază de ipsos este recomandat pentru pereții interiori, înainte de zugrăvire. Se aplică pe suprafețe din beton simplu, pe tencuială mecanizată uscată pe bază de var sau ciment.

Gletul mecanizat se aplică în două straturi: glet de încărcare și glet de finisare.

Aplicarea gletului mecanizat

Aplicarea mecanizată a gletului se realizează cu o pompă de mare productivitate, în care se introduce gletul. Acesta este apoi transportat printr-un furtun și aplicat uniform pe perete cu ajutorul unui pistol de pulverizare.

Gletul este recomandat de experți atunci când ne dorim să netezim sau nivelam suprafețele anterior vopsirii acestora. Aceste suprafețe pot fi tencuială pe bază de var, var-ciment sau beton, dar pot fi și plăci de gips-carton.

Înainte să gletuiesti trebuie să știi că aceste suprafețe trebuie să îndeplinească anumite condiții:

Avantajele aplicării gletului mecanizat

Amenajarea interioară a casei este ultimul pas înainte de mutarea în noua locuință. Finisarea pereților și a tavanelor înseamnă urmărirea mai multor etape printre care și gletuirea, iar la final vopsirea în culorile dorite.

1
Timp scurt
de execuție

O locuință poate fi gletuită într-o singură zi, în comparație cu gletuirea clasică ce poate dura până la câteva zile.

2
Productivitate
ridicată

Datorită folosirii unei pompe de glet airless, se poate ajunge la suprafețe gletuite de până la 500 mp/zi

3
Calitate
ridicată

Obținerea de pereții foarte drepți, suprafețe foarte fine, distribuție uniformă a materialului, ne având parte de fisuri sau crăpături.

4
Economii
de costuri

Aplicarea mecanizată a gletului, reduce pierderile de materiale, rezultând în reduceri semnificative de costuri.